A319 DUAL Pest Repeller – Bidirectional – 200 mp – 58.36 LEI

Descriere:

Dual Pest Repeller este un dispozitiv ce emite ultrasunete pentru combaterea si indepartarea daunatorilor: soareci, sobolani, gandaci de bucatarie.  Aparatul este conceput special pentru a afecta sistemul nervos al rozatoarelor, soarecilor, sobolanilor, gandacilor, acesta neafectand alte animale, precum caini, pisici sau alte animale de companie.

Aparatul antirozatoare emite ultrasunete variabile, de la o frecventa mica de 24 000 Hz pentru daunatorii mari care de obicei reactioneaza la fecventele mici, pana la o frecventa inalta de 45 000 Hz pentru daunatorii mici care de obicei reactioneaza la frecvente inalte.

Aparatul emite prin doua boxe speciale valuri de ultrasunete, ce se vor dispersa in interiorul camerelor, afectand astfel sistemul nervos central al daunatorilor, creandu-le o stare de discomfort auditiv si panica, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita, aceasta fiind de aprox. 200mp.

Avand in vedere ca ultrasunetele sunt doar sunete de frecventa inalta, acestea vor actiona strict in camera unde este pozitionat aparatul, netrecand de pereti, usi, geamuri sau alte obiecte de mobilier. Pentru o eficienta cat mai mare recomandam ca amplasarea aparatului sa nu se faca in spatele unei usi, unui corp de mobilier sau in spatele unei perdele.

Cum functioneaza:

Acest aparat anti gandaci se conecteaza la orice priza de 220V si va incepe sa emita imediat. Dupa conectarea acestuia la reteaua electrica, un led de culoare rosie, aflat in partea frontala se va aprinde, indicand buna functionare a aparatului. Pe panoul din spate se afla mufa pentru alimentare, un buton pentru modificarea manuala a frecventei si un buton de test. Potentiometrul pentru modificarea frecventei este de culoare neagra si se roteste la stanga pentru o gama de frecvente mica, si la dreapta pentru o gama mai ridicata. Este indicata reglarea potentiometrului la intervale de timp regulate, pentru a prevenii obisnuirea daunatorilor cu frecventele aparatului. Butonul de TEST va simula aproximativ modul in care sunt emise ultrasunetele.

La inceput se va observa o crestere a activitatii daunatorilor, semn ca acesta actioneaza. Dupa aproximativ 2 saptamani de functionare continua, veti observa cum treptat veti scapa de daunatori. Acest interval de zile se datoreaza perioadei de gestatie, care este de circa 19-22 de zile, caz in care puii nu au inca sistemul auditiv dezoltat si practic nu percep ultrasunetele.

Aplicabilitate:

Design-ul sau foarte modern il face ideal in orice incapere. Fie ca il folositi la birou, acasa, intr-un magazin alimentar, gradinita, scoala sau orice alt spatiu public nu va atrage atentia asa cum o fac de exemplu capcanele clasice cu lipici.

Va puteti bucura de un spatiu lipsit de soareci, sobolani, gandaci, rozatoare, furnici si alte insecte, atata vreme cat aparatul Dual Pest Repeller introdus in priza.Nu va afecteaza animalele mari de companie, pestii, pasarile sau membrii familiei dvs. Poate avea influente asupra hamsterilor sau porcusorilor de guineea.

 

 
Pret: 64.84 Lei