Fendona 15SC – solutie anti gandaci ( 2 fiole x 10ml) – 27.5 LEI

Fendona 15SC 20ml – insecticid in gama profesioanal pentru combaterea insectelor taratoare (gandaci de bucatarie, purici, plosnite, capuse, termite) , si insectelor zburatoare (muste, tantari, molii, albine)

 

Mod de actiune:

Fendona 15SC combate insectele taratoare si zburatoare prin actiune de contact si ingestie. Eficacitatea  este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul gandacilor, furnicilor, puricilor si a altor daunatori.

 

Mod de utilizare:

Fendona 15SC este recomandat pentru a combate: mustele, tantarii, puricii, gandacii de bucatarie, plosnitele, capusele si alte insecte.  Se dizolva 100-150 ml solutie in 5 litri de apa. Solutia obtinuta se aplica prin pulverizare in benzi cu o latime de 35 cm, pentru combaterea gandacilor de bucatarie, sau pe toata suprafata pentru dezinsectia spatiilor de depozitare. Cu 1 litru de solutie se poate trata o suprafata de aproximativ 20 de metri patrati. Doza ridicata (150 ml) este recomandata pentru infestarile severe sau pentru tratament initial. Dozele scazute (100 ml) sunt recomandate pentru combaterea insectelor zburatoare si ca tratament de intretinere.

 

Proprietati fizico-chimice:

Fendona 15SC se prezinta sub forma de suspensie concentrata. Contine 1,5 (15 g/l) alfa-cipermetrin.

Atentionari:

Fendona 15SC este iritant si produce o sensibilizare in urma contactului cu pielea.

A se evita contactul cu ochii, pielea si imbracamintea.

A nu se lasa la indemana copiilor.

A se pastra ferit de produsele alimentare, bauturi si produse furajere.

 

Alte informatii:

Producator: BASF (Elvetia)

Mod ambalare: PET

Dozaj: 20ml

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

 
Pret: 26.59 Lei