MiniRepeller RX-03 – aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice anti gandaci si rozatoare (50mp) – 71.90 LEI

Descriere:

MiniRepeller RX-03 este un aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice destinat indepartarii rozatoarelor si gandacilor, pe o suprafata de aproximativ 50mp. Aceste ultrasunete si unde electromagnetice emise sunt inofensive pentru om, insa deosebit de deranjante pentru rozatoare, determinand astfel gandacii si rozatoarele sa paraseasca zona in care este montat aparatul.

 

Eficienta aparatului se constata dupa 10-15 zile de functionare continua, dupa care se lasa sa functioneze preventiv.

Nu polueaza mediul, punerea in functiune nu necesita calificare, utilizarea in timp este nelimitata, nu necesita intretinere iar consumul de energie este minim.

 

Instalare si functionare:

Este necesar sa se respecte regulile generale pentru aparatele electrice. Difuzorul trebuie pozitionat cu asigurarea unui spatiu liber in emitere.

Dupa introducerea aparatului in priza, pe panoul frontal se vor aprinde doua leduri, unul rosu si unul verde, acestea indicandu-ne o buna functionare a apaatului.

 

Ultrasunete se reflecta din ziduri si de aceea daca doriti sa folositi dispozitiul si pentru alte incaperi (in limita spatiului de acoperire) se vor lasa usile deschise sau se va monta cate un aparat in fiecare incapere. In schimb undele electromagnetice actioneaza prin instalatia electrica, indepartand daunatorii din pereti, pardoseli, tocurile usilor si geamurilor.

 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 220 V

Frecventa: 25000 Hz

Unghi de propagare:  90º

Putere sonora: 110dB

Suprafata acoperita: 50mp

Dimensiuni: 80x75x138mm

Greutate: 165g

 

Alte informatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Model: Minirepeller RX-03

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15LEI

 
Pret: 69.58 Lei