Pestmaster ZN1002 aparat ultrasunete si unde electromagnetice anti gandaci, soareci, sobolani – 74.29 LEI

Pestmaster ZN1002 – Aparat ultrasunete si unde electromagnetice impotriva daunatorilor precum: gandaci de bucatarie, gandaci de Colorado, muste, carii de lemn, capuse, soareci, sobolani, rozatoare

Cum functioneaza:

Pentru a obtine o eficienta maxima aparatul foloseste un efect combinat al ultrasunetelor, ce se raspandesc prin camere si spatii deschise, cu puterea undelor electromagnetice care actioneaza alungand daunatorii din pereti, podele, din tocurile usilor si ferestrelor. Modul de actionare al aparatului este unul ecologic si non toxic, ce afecteaza sistemul nervos central al daunatorile: gandaci de bucatari, soareci , sobolani, etc., determinandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de 150mp.

 

Instalare:

Aparatul antigandaci si rozatoare se alimenteaza introducandu-l in orice priza normala de 220V, iar acesta va incepe sa emita. Aparatul prezinta doua butoane, unul pentru setarea frecventelor emise de aparat, si unul pentru a porni sau opri lumina de veghe. Se recomanda ca ultrasunete sa fie setate in pozitia „Variabil”, astfel incat frecventele sa varieze, evitant astfel ca un anume tip de daunatori sa se obisnuiasca si sa devina imun.

Pe partea frontala se gasesc doua leduri, unul de culoare verde, ce indica emisia ultrasunetelor, si unul de culoare rosie, ce ne indica emiterea undele electromagnetice. Aprinderea acestor led-uri ne indica o buna functionare a aparatului impotriva gandacilor si rozatoarelor.

 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V/50Hz

Aria de acoperire: 150mp

Tip de actiune: ultrasunete si unde electromagnetice

Consum: 1W

 

Alte informatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Producator: Pestmaster

Mode: ZN1002

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 17 LEI

 
Pret: 82.54 Lei