Pestmaster 5in1 aparat cu ultrasunete, unde electromagnetice si purificator de aer – 87.09 LEI

Pestmaster Pest repel 5in1 – aparat cu ultrasunete, unde electromagnetice si ionizator pentru alungarea daunatorilor si purificarea aerului

Cum functioneaza:

Pestmaster 5in1 este un dispozitiv electronic, destinat alungarii daunatorilor din casa dvs: soareci , sobolani, gandaci de bucatarie, furnici si alte rozatoare sau insecte taratoare. Acest aparat alunga daunatorii cu ajutorul ultrasunetelor, care sunt emise la frecvente de peste 20.000HZ, si cu ajutorul undelor electromagnetice. Ultrasunetele ataca sistemul nervos central si cel auditiv al daunatorilor, determinandu-i astfel sa paraseasca zona in care este amplasat aparatul. Undele electromagnetice vor alunga daunatorii din peretii casei, din plafoane false, din pardoseli,  emitand un camp electromagnetic, ce va strabate instalatia electrica a casei.

Pentru o eficienta maxima se recomanda ca aparatul anti gandaci sa nu fie amplasat in spatele obiectelor de mobilier sau a altor corpuri solide.

 

Functia de ionizator are rolul de a purifica aerul, prin emiterea de particule ce vor elimina praful si mirosurile neplacute.

Pentru identificarea modurilor de functionare, aparatul este prevazut cu 3 leduri ce vor indica:

– LED-ul verde va clipi rapid: ultrasunetele sunt emise;

– LED-ul rosu va clipi incet: undele electromagnetice sunt emise;

– LED-ul portocaliu aprins: functia ionizator este operationala.

Acest aparat cu ultrasunete se alimenteaza la orice priza normala de 220V, iar acesta ca incepe imediat sa emita, protejand zona in care este amplasat.

Dispozitivul poate fi folosti in orice mediu: hale industriale, spatii publice, biblioteci, scoli si gradinite, acasa sau la birou.

 

Specificatii tehnice:

Alimenteare: 220-240V / 50HZ

Suprafata: 450mp

Dimensiuni: 127 x 69.85 x 57.15mm

Greutate: ~199g

Consum: <8W

 

Alte informatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Producator: Pestmaster

Model:  Pest Repel 5in1

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 17 LEI

 
Pret: 96.77 Lei 99.99 Lei