Pestmaster AG230 – Aparat cu unde electromagnetice anti gandaci, anti rozatoare (230mp) – 58.64 LEI

Pestmaster AG230 – Aparat universal impotriva gandacilor, rozatoarelor, soarecilor, sobolanilor.

Cum functioneaza:

Aparatul Pestmaster AG230 emite unde electromagnetice imediat ce a fost conectat la reteaua electrica. Aceste unde vor parcurge intreaga instalatie electrica a casei, si vor crea un camp electromagnetic ce vor afecta sistemul nervos al gandacilor de bucatarie si rozatoarelor ce se ascund in pereti, tocurile ferestrelor si usilor.  

 

Instalare:

Trebuie doar sa introduceti acest aparat de gandaci in priza, iar acesta va incepe sa emita imediat. Dvs nu veti auzi nimic, insa ledurile frontale se vor aprinde, confirmand buna functionare a dispozitivului anti gandaci si anti rozatoare.

 

Efectul preconizat:

Disparitia daunatorilor poate interveni dupa 12-14 zile. In acest timp, puteti observa o mai mare activitate a rozatoarelor si gandacilor, dovada a faptului ca aparatul functioneaza si ii afecteaza. Se recomanda mentinerea aparatului antigandaci in priza si dupa ce ati scapat de dauantori, intrucat larvele, ouale sau puii pe care ii pot lasa in urma daunatorii nu vor fi afectati de aparat decat dupa ce sistemul nervos si/sau auditiv li se va dezvolta, proces care poate dura cateva saptamani.

 

Aplicabilitate:

Fiind un aparat foarte mic si cu un design ce nu atrage atentia asupra sa, poate fi folosit in orice loc: aparatamente, cladiri de birouri, facultati, scoli, gradinite, etc.

Nu afecteaza animalele de companie, omul sau membrii familiei dvs. Nu interfereaza cu aparatele electronice sau electrocasnice.

 

Specificatii:

Alimentare: 220V / 50Hz

Consum de energie: 3W

Aria de acoperire: 230mp

 

Alte informatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Producator: Pestmaster

Model: AG230

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 17 LEI

 
Pret: 65.15 Lei