Pestmaster AG360 aparat ultrasunete impotriva gandacilor si a altor daunatori (370mp) – 111.93 LEI

Pestmaster AG360 – aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor (soareci,sobolani) si gandacilor. 

Cum functioneaza:

Aparatul Pestmaster AG360 emite ultrasunete, ce afecteaza sistemul nervos al daunatorilor precum: soareci, sobolani, gandaci de bucatarie, acestia fiind foarte sensibili la sunete de inalta frecventa.  Functionarea continua a aparatului va bombarda daunatorii cu ultrasunete, determinandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat.

Acest aparat cu ultrasunete antirozatoare si gandaci este prevazut cu trei boxe, astfel incat ultrasunete emise acopera 360 de grade.  Frecventa ese continuu variabila, astfel incat daunatorii sa nu se obisnuiasca cu o singura frecventa si sa devina imuni.

Designul si constructia aparatului AG360 va protejeaza impotriva daunatorilor pe o suprafata de 370 metri patrati, cu un unghi de 360 grade.

 

Instalare:

Odata introdus in priza, aparatul incepe sa emita, LED-ul rosu de pe aparat indicand o buna functionare a acestuia.  Puteti verifica functionarea aparatului cu ultrasunete prin actionarea butonului de TEST din partea inferioara a aparatului. Prin actionarea butonului TEST puteti observa modul in care daunatorii percep aceste ultrasunete.

 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V / 50Hz

Dimensiuni : 75.25mm x Ø120

Greutate: 340g

Aria de acoperire: 370mp

Unghi de emitere: 360°

 

Alte informatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Producator: Pestmaster

Model: AG360

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 17 LEI

 
Pret: 124.37 Lei