Pestmaster EMG 3in1 – aparat ultrasunete si unde electromagnetice anti gandaci si rozatoare (200mp) – 58.64 LEI

Cum functioneaza:

EMG este un dispozitiv electronic, destinat alungarii daunatorilor casei, precum gandaci de bucatarie, furnici, soareci, sobolani si alte rozatoare sau insecte taratoare. Aparatul alunga daunatorii cu ajutorul ultrasunetelor si a undelor electromagnetice. Ultrasunetele sunt sunete emise la frecvente de peste 20.000 Hz, prag la care urechea omului nu mai aude. Aceste ultrasunete vor afecta sistemul nervos central si cel auditiv al daunatorilor, determinandu-i sa paraseaza zona acoperita de aparat. Pentru o eficienta maxima recomandam sa nu amplasati aparatul in spatele obiectelor de mobilier sau a altor corpuri solide.

In modul electromagnetic, efectele aparatului vor alunga daunatorii din pereti, din pardoseli, sau plafoane false. In acest mod aparatul va emide un camp electromagnetic, ce va strabate instalatia electrica a casei.

Pe panoul frontal al aparatului se regasesc doua leduri, unul de culoare verde, ce indica emisia ultrasunetelor, iar cel rosu campul electromagnetic.

Aparatul cu ultrasunete antigandaci se conecteaza la reteaua electrica, si va emite imediat, protejandu-va caminul.

 

Informatii utile:

– Dispozitivul EMG acopera pana la 200mp (in camp deschis: depozit, hala)

– Pentru rezultate optime, este recomandat instalarea unui aparat in fiecare camera, fara a-l obstructiona cu obiecte solide.

– Produsul este destinat uzului interior.

– In primele 2 saptamani dupa instalarea aparatului veti observa o crestere a activitatii daunatorilor. Este un fenomen normal, indicand faptul ca aparatul isi face efectul, si afecteaza daunatorii, alungandu-i din ascunzatori. Dupa scurt timp, veti avea un camin curat, fara ume de rozatoare, gandaci, furnici si alte insecte.

– Aparatul EMG nu afecteaza oamenii, animalele de companie, si nu interfereaza cu alte obiecte electronice din casa.

 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 230V / 50Hz

Clasa de protectie: II

Consum de energie: aprox 1 Watt

Suprafata de acoperire: 200mp

Intensitatea sonor: aprox. 50dB

 

Alte informatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Producator: Pestmaster

Model: EMG 3in1

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 17 LEI

 
Pret: 65.15 Lei