Placi adezive cu substanta atractanta pentru prinderea si eliminarea gandacilor – 18.60 LEI

Capcane de gandaci cu substanta atractanta

Mod utilizare:

Pachetul contine 5 placi adezive, cu o substanta chimica speciala ce atrage gandacii, iar lipiciul de pe placa ii retine. Acestia vor muri in cele din urma din cauza imfometarii.

Se dezlipeste hartia ce protejeaza partea lipicioasa a placii, se imbina lateralele placii astfel incat profilul acesteia sa formeze un triunghi, si se amplaseaza langa zid. Cititi de asemenea intructiunile de pe placa inainte de utilizare.

Nu amplasati capcanele in lumina soarelui, evitati contactul acestora cu apa, chiar si in cantitati foarte mici, intrucat riscati sa modificati proprietatile lipiciului si a substantei ce atrage gandacii.

Fiecare placa  se poate folosi pana la umplerea totala, apoi se arunca cu totul la cosul de gunoi. O capcana antigandaci poate fi folosita pana la 90 de zile, in functie de gradul de infestare.

 

Aplicabilitate:

Placile nu emana miros. De asemenea, nu sunt toxice sau daunatoare pentru om sau animale. Pot fi folosite in bucatarii, spatii comerciale, in orice camera atata timp cat se evida udarea acestora sau amplasarea lor direct in lumina soarelui.

 

Specificatii:

Numar de placi / cutie: 5 buc.

Dimensiuni: 25x9x5mm (LxIxH)

Eficienta la tempaturi peste 0° C

Poate fi folosita pana la 90 de zile (durata de umpere completa medie)

 

Alte informatii:

Produs: Placi cu lipici impotriva gandacilor

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15LEI

Pret: 18.00 Lei