PR 220.5 Aparat cu ultrasunete anti gandaci si anti soareci (50mp) – 70.47 LEI

Cum functioneaza:

Aparatul Pest X Repel 220.5 emite ultrasunete imediat ce este conectat la reteaua electrica. Aceste ultrasunete vor afecta sistemul nervos al soarecilor, sobolanilor si gandacilor, fortandu-i astfel sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 50mp. Frecventa ultrasunetelor emise de aparat este variabila, impiedicand astfel obisnuirea daunatorilor cu ultrasunetele.

Nu trebuie sa ii setati nicio functie, trebuie doar sa introduceti aparatul anti gandaci in priza (220V), si isi va face singur treaba. Odata introdus in priza, un led se va aprinde, confirmand faptul ca aparatul functioneaza.

Impactul preconizat:

Disparitia daunatorilor poate interveni dupa 12-14 zile. In acest timp, puteti observa o mai mare activitate a rozatoarelor si gandacilor, dovada a faptului ca aparatul functioneaza si ii afecteaza. Se recomanda mentinerea aparatului in priza si dupa ce ati scapat de dauantori, intrucat larvele, ouale sau puii pe care ii pot lasa in urma daunatorii nu vor fi afectati de aparat decat dupa ce sistemul nervos si/sau auditiv li se va dezvolta, proces care poate dura cateva saptamani.

 

Aplicabilitate:

Fiind foarte mic, poate fi folosit in cladiri de birori, spatii comerciale, garaje, magazine alimentare, restaurante, etc.

 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V/50Hz

Consum de energie: 7W

Suprafata de acoperire: 50mp

 

Alte informatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Produs in Bulgaria

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 17 LEI

 
Pret: 78.30 Lei