PR 500.3 – Aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice anti gandaci si rozatoare (120mp) – 108.67 LEI

Principiul de functionare:

Aparatul Pest X Repel PR 500.3 foloseste un efect combinat al ultrasunetelor si undelor electromagnetice, pentru a obtine eficienta maxima in lupta impotriva daunatorilor.

Ultrasunete ataca sistemul nervos al rozatoarelor cand sunt in afara adaposturilor, iar impulsurile electromagnetice raspandite prin cablurile electrice afecteaza atunci cand rozatoarele sunt in adaposturile lor.

Aceste lucruri afecteaza functiile vitale si provoaca panica printre ei, fortandu-i sa paraseaza zona. Forma si frecventa impulsurilor generate este in continua schimbare, pentr a evita obisnurirea rozatoarelor.

 

Instructiuni de utilizare:

Aparatul se conecteaza la orice sursa de alimentare 220V. Indicatoarele luminoase aflate in partea frontala a aparatului, ne indica o buna functionare a acestuia. Pentru a obtine efectul maxim permiteti unitatii sa functioneaze continuu. Protejati aparatul antidaunatori de apa si de lumina soarelui.

 

Efectul preconizat:

Disparitia daunatorilor poate interveni dupa 12-14 zile. In acest timp, puteti observa o mai mare activitate a rozatoarelor si gandacilor, dovada a faptului ca aparatul functioneaza si ii afecteaza. Se recomanda mentinerea aparatului in priza si dupa ce ati scapat de dauantori, intrucat larvele, ouale sau puii pe care ii pot lasa in urma daunatorii nu vor fi afectati de aparat decat dupa ce sistemul nervos si/sau auditiv li se va dezvolta, proces care poate dura cateva saptamani.

Moduri de operare:

Modul I : Mutati in jos comutatorul din dreapta – aparatul va emite pulsuri electromagnetice si ultrasunete de inalta frecventa, acestea nefiind percepude de catre om.

Modul II: Mutati in sus comutatorul din dreapta – aparatul va emite pulsuri electromagnetice si ultrasunete cu frecventa redusa, acestea fiind auzide te catre om. Acest mod este potrivit pentru locurile care nu sunt locuite de oameni.

 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V/50Hz

Consum de energie: 7W

Suprafata acoperita: 200mp

Frecvente de operare: Mod I : 20-36 kHz

                                        Mod II : 15-36 kHz

 

Alte specificatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garanti persoane jurudice: 12 luni

Produs in Bulgaria

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 17 LEI

 
Pret: 120.74 Lei