Radarcan 11RC anti gandaci, rozatoare,soareci, lilieci (120mp) – 114.98 LEI

Radarcan 11RC – aparat ultrasunete impotriva gandacilor, rozatoarelor, soarecilor si liliecilor

Instalare si mod de functionare:

Aparatul emite ultrasunete la frecventa de peste 20.000 hertzi, ultrasunete pe care omul nu le poate auzi, dar pe care daunatorii: gandaci, soareci, sobolani le percep. Acestia vor fi nevoiti a paraseaca zona acoperita de aparat fiind atacati de aceste ultrasunete.

In cazul liliecilor, aparatul actioneaza diferit. Acestia sunt animale nocturne, ce vaneaza hrana la adapostul intunericului. In acest scop, au trebuit a isi ascuta alte simturi pentru a se orienta si a se deplasa. Astfel, liliecii emit sunete, care e lovec de obiectele din jur, si se reflecta inapoi ca un ecou, liliacul localizand astfel potentiale obstacole. Practic, Radarcan 11RC actioneaza ca un sistem de bruiaj, interferind cu ultrasunetele emise de liliac. In acest fel, acesta nu va mai reusi sa isi gaseasca drumul, isi va pierde orientarea si nu va patrunde in zona acoperita de aparat, care este de 120mp.

 

Pentru a pune aparatul in functiune, trebuie doar sa il introduceti in priza, iar acesta va incepe sa emita ultrasunetele. Pe parte frontala a aparatului se afla doua leduri, unul de culoare rosie, altul de culoare verde, care vor indica buna functionare a aparatului, respectiv emiterea de ultrasunete.

Aparatul se pozitioneaza pe o suprafata plana, fara insa sa ii obturati boxa situata pe panoul frontal cu niciun obiect solid. Intrucat ultrasunete nu trec prin pereti sau obiecte solide, suprafata de 120mp acoperita de aparat, poate fi afectata.

 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 110-230V / 30-60mA

Suprafata acoperita: 120mp

Consum: 11W

Dimensiuni: 116x95x42mm

 

Alte informatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Producator: Radarca (Spania)

Model: SC-11RC

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15LEI

 
Pret: 111.28 Lei