Radarcan 6 RC – aparat ultrasunete anti gandaci si rozatoare (20mp) – 61.06 LEI

Cum functioneaza:

Aparatul emite ultrasunete, detectabile doar de daunatorii pentru care a fost creat. Aceste ultrasunete vor afecta sistemul nervos si aparatul auditiv al soarecilor, sobolanilor si gandacilor, fara a deranja oamenii si animalele de companie.

 

Instalare:

Instalarea si pornirea acestui aparat cu ultrasunete se face doar prin conectarea acestuia la reteaua electrica. Nu are niciun buton, si nu necesita nicio setare. Odata conectat acest aparat de gandaci va incepe sa emita ultrasunete,  protejandu-va incaperea. (20mp)

Dvs. nu veti auzi nimic, insa un LED de culoare rosie va clipi intermitent, indicand buna funcionare a aparatului cu ultrasunete. Nu pozitionati aparatul in spatele perdelelor, corpurilor solide, obiectelor de mobilier, intrucat ultrasunetele nu patrund prin acestea.

 

Aplicabilitate:

Intrucat este silentios, nu produce si nu degaja fum, nu foloseste substante toxice, poate fi folosit practic in orice incapere. In apartamente, biblioteci, restaurante, hoteluri,gradinite, etc.  Practic oriunde aveti nevoie sa pastrati un mediu curat, lipsit de soareci, sobolani si gandaci.

Specificatii tehnice:

Dimensiuni: 70x65x45mm

Alimentare: 110-230V

Consum: 5W

Suprafata acoperita: 20mp

 

Alte informatii:

Garantie persoane fizice: 24luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Producator: Radarcan (Spania)

Model: 6RC

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15LEI

 
Pret: 59.09 Lei